uFeel.me
Не искам да присъствам!
Автор: Valens,  30 март 2011 г. в 10:50 ч.
прочити: 262

Тъй странни сме с гротескови лица.

Понякога боите се размиват...

Рисувана със пеперуди и слънца,

картината сега е мрачна, сива.

 

Дали ще можем  да се видим

със теб в неясните контури

или е по-добре да се събудим

в измамното затишие пред буря.

 

Без съжаление и без въпроси,

без вина и без отсрочка

излишно е от нищото да просим.

Разбираш ли? Аз слагам точка!

 

Не  си цвeта във моя делник

с премерените си стерилни чувства.

А в графика ти... все последна...

Обидно е! Не искам да присъствам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me