uFeel.me
Не искам да ми падаш на колене
Автор: Шкафчето,  17 юни 2011 г. в 23:14 ч.
прочити: 414
С приятели се срещаш, уж се смееш,
но виждат те, че тъжна си без мен.
Разбирам, че сърцето ти копнее
да бъдем заедно и нощ... и ден.

Опита мъката си да удавиш
със хапчета и много алкохол,
но винаги във мислите се връщаш
онази вечер, в малкия ми хол.

И спомняш си за моите милувки,
на устните за сладкия им вкус.
Любов прекрасна, никакви преструвки,
без свян, гримаси и излишен лукс.

Аз знам, че искаш ти да си до мене -
обичаща... и аз да съм до теб.
Не искам да ми падаш на колене -
ще те прегърна... Да вървим напред!

2011-06-17

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me