uFeel.me
Не и той!
Автор: petinka,  14 ноември 2011 г. в 18:11 ч.
прочити: 307

Искам този мъж да е винаги мой-
с окови-ръце, свили нежност.Готов
да е с целия свят да се бори
със сърце, пълно с обич. Суров




само видимо той е: с трапчинкови бузи,
скули, изсечени като от канара...
Две мъжки длани към мен да протегне-
през тръните, та... до мойта душа.


Светли зеници към мен да отправи-
с усмивка лицето ми да украси,
рошав, перчемът да му оправя,
с обич да милвам издълбани черти:




на челото - от тежка умора изсечено
и длани с мазоли. Но... устни мълвят,
че любовта му към мен е обречена-
дом вече има, дете е на път...


Този мъж няма да е само мой,
макар и с ръце, сбрали нежност.Не е готов
за мен със света да се бори...
Ще чакам другия с цялата си любов!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me