uFeel.me
Не и друга
Автор: RaYoRa,  23 януари 2010 г. в 14:25 ч.
прочити: 397
Не ми се слуша колко съм подла
... Колко съм зла...
... Колко фриволна!
Не ми се слуша, че съм добра
... Че съм мила...
... Че съм с чиста душа!
Не искам да знам за съдбата...
За болката...
Нито пък за любовта...
Искам да чувствам свободата...
Когато летиш... Когато се рееш...
Когато от желание не можеш да спиш...
Когато кръвта бушува във вените
И пари всичко в мен...
Когато е нощ, а искам пак да е ден...
Тогава живея...
Тогава кипя...
Тогава съм истинска...
Тогава ела!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me