uFeel.me
Не е вече игра...
Автор: voda,  25 юни 2011 г. в 22:47 ч.
прочити: 242
Все се връщам  към онзи мой стих недописан,
който тайно ни вплете в опасна игра.
Тя до днес продължава –
лъжовна и истинска.
(Как се случи, сама не разбрах.)

Все се връщам...
Цветя неразцъфнали късам,
заглушени от бурени и от треви
Благославям-проклинам,
умирам-възкръсвам...
А денят ми към залез върви.

Но със времето всичко узрява в сърцето
Не е нито измислица, нти лъжа.
Не е вече игра, а е нещо, което
в мен събуди жената,
в теб създаде мъжа.





 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me