uFeel.me
Не е ревност, самота е
Автор: carolin,  19 октомври 2008 г. в 15:24 ч.
прочити: 562

Аз зная обичаше всяка, която

за цвете едно те покани у тях

и знаеш ли всичко ми беше познато,

бягаш от мен за поредния грях.

 

А аз бях в къщи приспала децата,

отворила книга, но не да чета,

а щом прибереш се, отвориш вратата

да видиш, че страдам и че съм сама.

 

Тази нощ ти ще тръгнеш, аз зная?

Няма любов и сърцата мълчат.

Брак се разпада, а в съседната стая

децата спокойно ни спят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me