uFeel.me
Не е блус
Автор: bogpan,  23 май 2009 г. в 10:35 ч.
прочити: 389
Ще те обичам когато:
сенките на косите ти,
раменете ти скриват;
в скрина е новата рокля и на прозорчето
(на тавана) цветя е гравирала
светлината;
книгата с твърди корици е
с лицето надолу, за да разказваш
това, което ще бъде.
Ще те обичам когато:
любовта знае своето страшно име.

Ще те обичам тогава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me