uFeel.me
"Не дъжд, а кръв\"
Автор: xaoc,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 597
Убий ме!
Или ме мъчи!
Изтръгни сърцето ми,
захвърли го, а после го стъпчи!
Избоди очите ми, силно изкрещи
за да оглушея.
Накарай ме да се гърча, да се моля
нямо за милост.
Удряй ме, разкъсвай ме..
Режи от мен, раздирай ме!
А после отново ме събери,
изцеди и последната ми капка кръв!
Мъчи ме пак и пак и пак!
Но знай, че дори след всичко това,
силно отново ще изричам:
"Аз много те обичам!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me