uFeel.me
Не чукай на отворена врата...
Автор: feia,  24 юни 2011 г. в 07:48 ч.
прочити: 375
Не чукай на отворена врата.
Безсмислено е - просто влез.
Навярно има толкова неща
безмълвно да си кажем днес.

Ще можем ли със теб мига да спрем -
с различни пътища пред нас?
За малко, ако влезеш в моя ден,
ще взема стрък от твойта страст...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me