uFeel.me
Не чакай
Автор: Malita,  27 август 2009 г. в 01:53 ч.
Прочети: Не чакай
прочити: 393
Не чакам милостиня, не.
Глава пред теб не ще склоня,
да тръгнеш щом решил си днес,
отивай си, на добър час.

Не чакай бликнали сълзи,
това отдавна го играхме.
В сърцето ми си само гост,
и тръгваш си преди да те обикне.

Не се обръщай, продължи напред
банална взе да става тази среща...
кому е нужно хладно " Съжалявам ",
това дълбоко ме обижда.

Не чакай да те моля, не.
Да ти напомням
колко ще ми липсваш...
Отивай си, на добър час,
с отсъствието вече свикнах.
Не си ми смъртна рана, мили мой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me