uFeel.me
Не бях сама
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 778
Миналите бодри вечери,
още ме събуждат всяка нощ,
мислейки, се вглеждам в нищото,
виждам целият живот...

Бродех опустяла из съня,
минах през безброй съдби,
близки и безкрайни пътища,
стигах, отминавах, без следи...

Хубавото беше, че не бях сама
някой с мен вървеше, и държеше за ръка,
без лице, без сянка, все ме кара да вървя,
нищо нямаше погрешно,
просто чиста и добра душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me