uFeel.me
Не бях любимата
Автор: kras,  7 февруари 2009 г. в 13:07 ч.
прочити: 342

Не бях любимата... Не бях...
В сърцето ти не се намирах.
До тебе в нощите не спях,
и в утрото не те откривах.

Не бях любимата... Не бях...
години обич бях дарила,
а жалко щастие крепях,
на другата съпруга скрила.

Не бях любимата... Не бях.
И ти при нея се завърна...
За теб какво съм проумях,
а тъй бе трудно да си тръгна.

Не бях любимата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me