uFeel.me
Не беше ли ти сън
Автор: vyara,  15 юни 2013 г. в 21:58 ч.
прочити: 312

Не беше ли ти сън? Дали те има?
Нечакан гост от някаква планета
с така далечно, непознато име
-ЛЮБОВ се казваше, сега се сетих.

Защо ли си дошъл? Каква магия
накара ме да тръпна онемяла
пред мъжкото ти съвършено цяло?
От устните ти исках аз да пия
и тялото ти с мигли да премеря.
Заровила лицето в шепи, стенех,
в зеница се превърнах. Потреперих
от този извънземен магнетизъм...

Докоснах те. Наистина те има.
А дланите, превърнали се в рани
прегърнаха планетата на име 
ЛЮБОВ.
             И звъннаха над мен камбани.
             Не беше ли ти сън? Защо те има?


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me