uFeel.me
Не бързай, капитане
Автор: sheherezada,  15 ноември 2008 г. в 09:24 ч.
прочити: 706
Не бързай да се славиш със успеха си.
Първата победа е за слабите.
Сега ще се събличам. Нека ти.
Стръвта ми е готова. Капитане.

Ти още ли си мислиш, че морето
за теб се е родило? И вълните?
Прахоснико, загледай се в небето.
Една звезда отива си възпитано.

Помоли ли се? Днес не е неделя.
А църквата не взима богохулци.
Припомни ли си моята постеля?
И тя е избледняла. От неслучване.

Не бързай да наливаш люто вино.
Ръката ти трепери. От презиране.
Когато ме обикнеш. Ще си ида.
И друго в мене няма за разбиране.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me