uFeel.me
Наздраве!
Автор: miri,  20 юни 2009 г. в 15:19 ч.
прочити: 515
Наздраве!
Чашата ми пълна е
със вино, сладък кехлибар.
Отпивам с устни, тъжно е, 
когато се здрависваш сам.

Наздраве!
Лампата ми свети
и пръска сребърни искри! 
Душата ми реди куплети,
но няма да ги чуеш ти.

Наздраве!
Светкавица в небето 
ми праща своя знак,
че има нещо свято
след болка да обичаш пак.

Наздравица,
живот отминал!
Наздраве, недолюбена душа!
Наздраве, необятна мисъл,
родена като феникс в пепелта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me