uFeel.me
Наздраве на всички самотници
Автор: Orchid,  14 февруари 2013 г. в 12:58 ч.
прочити: 375

В днешния ден за обичане,

се свършиха всички цветя,

и за мен няма любовно пресичане,

в очите сълза затрептя…

 

Чаша вино пия със скитници,

далече от червена суета,

наздраве за всички самотници,

на които обърна гръб любовта…


 Orchid  14.02.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me