uFeel.me
Назаем
Автор: aneta_kz,  29 март 2009 г. в 14:15 ч.
прочити: 421


Не вземам назаем.
Каквото взех, взех.
Не връщам обратно
ни спомен, ни чувства.
Не играя на покер.
Не залагам мечти...
Излъгах...
Заложих си цялата същност!
На сляпо залагах.
На сляпо играх.
Но всъщност
играта не е във залога.
Хазарта си беше
безумно суров
не даваше много,
а искаше всичко.
Не давам на заем.
Каквото взе, взе.
Не искам да връщаш
ни спомен, ни чувства.
Оставам такава.
С душа на дете,
а ти ако искаш
му плюй на играта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me