uFeel.me
Назаем
Автор: raia vid,  30 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 576
Казват:
"Брашно назаем тъпкано се връща"
Едва ли!
На мен от много май ми се повръща.
Пияна съм от твойто вино
или от любов - не знам,
но лесно няма да се дам.
Любовта била за двама.
Защо тогаз само аз да съм пияна?
Искам не със вино,
а с любов да те опия.
Давам ти я не с паница -
Пий на вересия
и не връщай ми със колесница,
че любов на заем се не дава.
Който може люби, който не -
с пръст в уста остава.
Брашно в любовта и да искаш няма.
Чувалите брашняни са илюзия за двама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me