uFeel.me
Най-великата любов
Автор: plameniskren,  27 юни 2010 г. в 07:52 ч.
прочити: 719

  Най-великата любов

Знаеш ли коя любов е най-велика,
най-чиста, най-искрена любов?
Онази, като ручей дето блика -
неосквернената, несподелената любов.

Тя приижда и след туй извира,
попила болката по пътя свой,
а после, или някъде се влива,
или пресъхва под изгарящия зной.

Знаеш ли коя любов е най-нещастна,
най-силна, най-пламенна любов?
Тази, във която бавно, бавно гасна -
моята велика неизживяна любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me