uFeel.me
Най-трудния път
Автор: nella_gold,  22 август 2010 г. в 21:57 ч.
прочити: 351
Най-трудния си път
до теб ще извървя.
Ще падам, ще се лутам,
ще те търся.
Когато съм пред твоята врата,
не я затръшвай. Не, не бързай...

Най-стръмната скала
до теб ще изкатеря.
Ще ме боли, ще ставам,
ще вървя...
Когато съм на твоята врата,
ти посрещни ме – няма да си тръгна.

Най-бурното море до тебе
ще преплувам.
Ще газя, ще се давя,
ще потъвам.
Когато спра пред твоята врата,
аз зная – пак ще ме прегърнеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me