uFeel.me
Най-силната магия
Автор: leni_n,  22 януари 2009 г. в 20:40 ч.
прочити: 326
Най-силната магия -
от двама души
света да се роди
и мигом да избухне!

Най-силната магия -
две горещи устни
да сътворят пожар
от мъртво пепелище!

Най-силната магия -
да гледаш живота в очите
и в очите ти да е целият свят;
да не се страхуваш от дните!

Най-силната магия...
Тя действа само веднъж.
Побрала огън - страшна стихия
и обич - в малки капчици дъжд!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me