uFeel.me
Най-лесно
Автор: CAMCOH,  5 октомври 2010 г. в 18:56 ч.
прочити: 563
Най-лесно е при тебе да заспя,
най-лесно е при теб да се забравя -
с главата ми до твоята глава
въздишам и очите си затварям.

Най-лесно ми е тебе да сънувам -
как тичаш боса по една поляна;
а после те настигам и целувам:
в ръцете ми си истински засмяна.

Нощите ми с теб са много лесни -
по-леки от въздишка на дете.
Не се събуждам вече с птичи песни -
най-лесно ми е да се будя с теб.


21.09.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me