uFeel.me
Най-красивата любов
Автор: Shanka,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 515
Сърцето подскочи от песен позната
и после се гмурна в едни дълбини
на спомени детски, почти, и богати,
на чисти и нежни любовни мечти.
 
Лесно е да любиш на петнайсет – 
поглед стига, две очи,
недокоснати от тъмна злоба,
сухи още за сълзи.
 
А ръцете във нежно докосване
ми показват в невинната младост
как всеки жест е омагьосване,
как малкото ми носи радост.
 
Забравена е тази обич,
Сега се борим със химери,
Целуваме и пак по навик,
Отиваме да гоним кариери.
 
А в миналото няма болка от раздяла,
И с възрастта си отминава,
Тя - най-красивата любов.
Тук само споменът остава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me