uFeel.me
Най-хубавият сън
Автор: Nevi,  29 март 2012 г. в 14:43 ч.
прочити: 455

              Най-хубавият сън 

 

При всяко позвъняване на телефона,

подскача радостно сърцето ми!

Заслушана  в тишината,

замечтана си представям как влизаш

открехвайки леко вратата.

В очакване  минават  дните  ми,

 когато  теб те няма!
 

И ненадейно пред мен заставаш

безмълвен и усмихнат,

разтворил широко ръце за прегръдка,

 „Ела мило мое” нежно мълвиш.

 

Сърцето ми за теб скърби

в печалните  ти дни.

Щастлива съм когато видя

грейналото ти  лице.

 


Пробуждайки се всяка сутрин,

аз за теб отварям  очи.

За да бъде наистина „утрото добро”

това което искам  да видя си ти!

Будна да съм,а ти усмихнат да си пак до мен.

Тогава мило мое,

най-хубавият сън за мен започва…

 

Наричам  те  любим,

защото ти си любовта!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me