uFeel.me
Най-чистият сезон
Автор: Gambrinus,  26 февруари 2011 г. в 17:04 ч.
прочити: 313

                       На Маргарита

 

Искряща Зима – най-чистият сезон,

Преплетен танц  на пиано и тромпет...

 

Сълза в очите...

Като звезда...

Изгряваща,

Очакваща!

 

Едно летище,

Един копнеж!

Едно момиче,

Една Любов!

 

Искряща Зима – най-чистият сезон,

Преплетен танц на две Душύ...

 

Ще дойдеш, знам!

Аз вече чакам там...

 

Pondělí, 14. února 2011-   den svatého Valentina,

Smetanovo nábřeži.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me