uFeel.me
Навярно
Автор: nyama,  4 септември 2009 г. в 16:38 ч.
прочити: 312

Пред теб във спомени облечен
(и горчивите и сладките си нося...)
чакам си присъдата обречен.
Гордостта потъпках.
И за милост прося...
Предаден бях
и пак виновният е съдник.
(Банално и логично...
чак до смях...)
Но кръста съм готов да нося,
че без тебе аз не мога.
Любов предадена... невярна...
И измамна чак до изнемога...
Така било е винаги....
Навярно...

Creative Commons License

Произведенията с автор Иван Б се публикуват под Криейтив Комънс 3.0 Лиценз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me