uFeel.me
Навън вали
Автор: Unique,  29 януари 2009 г. в 10:31 ч.
прочити: 218

Навън вали...
И уж аз съм щастлива.
В свят от красиви думи съм
и уж се чувствам красива.

Но в миг самотата се връща,
чука тихо в мойта душа.
И мойта усмивка притихва,
образа ти изплува в дима.

Очите си затварям и си казвам:
"Няма да плача, Аз не те обичам!",
но как да повярвам,
щом със сърце ги изричам.

Зная, нараних те и мене ме боли.
Но не мога любов да давам,
щом сърцето ми друг държи.
Опитвах се аз да го взема, но уви!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me