uFeel.me
Научих се
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:44 ч.
прочити: 219
Спести си думите, от думи смисъл няма –
едни и същи, празни, а на дело нищо!
Със тебе всичко бе една лъжа голяма,
но аз пораснах и не съм наивна, виж ме!
 
Научих се на думи да не вярвам,
да съдя само по делата, се научих.
И чувствата си лесно да не давам,
от грешките добър урок получих!
 
Научих също как сърцето си да пазя,
да му спестявам раните излишни.
И женската си гордост да не газя,
било то за любови нови и предишни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me