uFeel.me
Научих се
Автор: LJULJU23,  15 юли 2011 г. в 22:25 ч.
прочити: 333
Научих се да плача без сълзи
и да говоря с поглед - не със думи,
да виждам със затворени очи,
сама да страдам в тихата си лудост.

Научих се да бъда просто жива:
не че живея - само съществувам!
Да лъжа всички колко съм щастлива,
на безразлична все да се преструвам.

Научих да се смея без причина,
да бъда клоун в личната си драма.
Отдавна всички чувства си заминаха:
сега съм бездна - тъмна и голяма.

Научих се дори без теб да дишам,
да стена даже и без звук, уви:
Не мога само да не те обичам
а ако можеш - ти ме научи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me