uFeel.me
Научи ме
Автор: rynsuid,  28 ноември 2009 г. в 12:59 ч.
прочити: 531
Научи ме да живея
без да мога да греша.
Научи ме да се смея
без да мога да тъжа.

Щастлив във вените ти да се влея
с твоят пламък да горя.
Научи ме да копнея
без да чувствам самота.

Научи ме как да вярвам
без да чувствам слабостта.
Сърцата ни в едно да слея
да оставим след нас следа.

Научи ме да мечтая
без да падна в пропастта.
Научи ме да желая
без сърцето си да изгоря.

Научи ме ...
Посвети ме в мъдростта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me