uFeel.me
Научи ме
Автор: Petrova_AHETA,  23 април 2013 г. в 21:53 ч.
прочити: 645

Научи ме да не те обичам,
чак тогава тръгни си от мен,
покажи ми свят по- различен,
да не жаля за теб всеки ден

Научи ме да съм безразлична,
чак тогава тръгни си от мен,
но няма да бъда безлична,
ще се науча, ще си от това изумен

Научи ме! Избави ме! Покажи ми!
И тръгни си тогава от мен,
всички чувства и копнежи върни ми,
за да има слънце в идния ден

Тогава тръгвай! Не спирай! Върви си!
Аз научена с блед спомен за теб,
ще живея с мислите, че ти си,
оня безчувствен мъж от мене проклет!

.АНЕТА ПЕТРОВА


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me