uFeel.me
Научи ме
Автор: az20sam,  12 юли 2011 г. в 11:13 ч.
прочити: 207

От първия миг те обичам,



за теб мечтая през нощта.


Често се отричам,


не искам да приема, че съм влюбена.


 


Всеки миг за теб копнея,


не знам дали така е и със теб.


Като жарава по теб тлея,


откакто се влюбих - настъпи промяна във мен.


 


Нощем с мисълта за теб заспивам,


на устните ми е твоето име.


Искам вкуса ти да опитам...


Как да съм щастлива, научи ме...



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me