uFeel.me
Научи ме спокойно да обичам
Автор: smile1,  3 юли 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 397
Не мога
спокойно да обичам,
да приемам
на дози любовта,
на пустинен вятър
заприличвам -
където мина -
паля и горя.
Научù ме
да съм полъх от морето,
в лятна жега
да съм бриз,
да премина леко
по лицето,
да съм нежният ти,
мил каприз!
Научù ме,
да съм пролетна и бяла,
направи ме
шепнеща река,
укроти ме с пръсти
до премала,
научù ме
бавно да горя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me