uFeel.me
Научи ли се как?
Автор: aneta_kz,  31 март 2009 г. в 14:13 ч.
прочити: 422

Научи ли се как да ме обичаш
и сънищата как да ми плениш?
Живота ти без мен е скучен смисъл...
подпиращ се на четири стени.

Научи ли се как да ме разбираш
и в тъмното да виждаш мойта сянка
докосваща като невидим повей
подмамващата светлина на мрака.

Научили се как да ме усещаш
по тихото мълчание в очите
проникващо дълбоко в твоя образ
от снимката ми галеща вълните.

Ела сега до мен. Да коленичим
и да замажем старите си рани.
С молитвите си заедно да стигнем
до билките от сълзите събрани!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me