uFeel.me
Настроение
Автор: tanq_mezeva,  3 май 2011 г. в 01:27 ч.
прочити: 621
Понякога  е... тъжна и сама.
Затворена в ковчег от чувства.
Изплакан дъжд облича във тъга
душата и` -  изпепелено русло.

Очите потъмнели за света,
през огъня поглеждат закъсняло.
Изгубили се тихо в две слова,
презират всичко що е избледняло.

Ръцете отмалели днес мълчат.
Крилете и` пречупени за полет,
откършени във пазвата крепят
спомен... за отминалата пролет.

Приведена глава. Угаснал взор.
Смирение обгърнало земята.
Емоции и разум в тъжен в спор
надскачат се, налагат правилата.

Дано сълзите тръгнали на път,
промият раните и` във душата
и в ручеите  ярко заблестят,
вълшебните кристали на съдбата. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me