uFeel.me
Настроение
Автор: Lidis,  22 март 2011 г. в 21:06 ч.
прочити: 167
Струи светлина, наводнена с любов
и разстила в душата симфония- свят
с пъпки на пролетен трепетен зов,
разлистени в най- прекрасният цвят.

Сетива се къпят в благ  аромат
на сладостна пролетна влага.
Летят мислите- елфи в заряд
и любов във сърцето се слага.

Светът пак събудил се млад
към  пролетта се протяга.
От надежда и с обич залят
красотата в душата си слага.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me