uFeel.me
Нашият свят
Автор: smile1,  8 април 2011 г. в 22:39 ч.
прочити: 320
Когато мисля за теб,
създавам наш свят -
с песъчинки
от всеки куплет.
Замък от нежност
вдигнат за нас,
с пясъчна кула
с езеро
пред вратата,
отпред.
Когато мисля за теб,
прекрачвам в небилото
пясъчно време
от часовника стар.
В синята вечер
само за нас
лунна музика -
стар мадригал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me