uFeel.me
Нашите дни
Автор: karincheto,  16 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 683
Ако те срещна някога с друга,
отмини покрай мен-не познат,
ще те срещна без знак и без звук
и нека виновна е само съдбата,
че когато внезапно се срешнат
пак очите ни,в миг озарени,
и в душите ни,спомени блеснат,
неугаснали с нашето време.
Ти прегърнал другата плах,
пак красив,желан,добър,
вместо нежно за поздрав да махнеш,
ще отминеш престорено зъл.
Аз и тъй ще надникна в очите,
и във краткия миг ще сбера,
всички думи,останали скрити,
неизказани в тази игра.
Те за раздяла и поздрав ще шепнат,
всеки по пътя си пак ще върви
чувства и спомени бавно ще вехнат,
но ще останат нашите дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me