uFeel.me
Нашето място
Автор: Nevi,  3 април 2012 г. в 09:43 ч.
прочити: 456

Стоя сама и те чакам на нашето място.


Искам да те поканя в моя свят,


защото знам,че там си сам!


Студено ли ти е?От самота разкъсва ли ти се сърцето,


разбивайки се на хиляди парчета?


Вятърът гали косите ми,знам че си Ти!


И нищо,нищо не чувствам…


От пресъхналите ми очи се стичат горчиви сълзи.


Очаквам да ме прегърнеш


и да ме понесеш на крилете си към вечния ден!


Помниш ли как те обичах?


 


Стоя сама и те чакам на нашето място,


подай ми ръка!


Сега за нас ще сътворя нов свят.


Протягам ръце и вземам цветовете на дъгата!


Затварям очи и попивам багрите на живота!


Отварям душата си и се сливам със слънцето,


потъвам и се изгубвам в ярките му лъчи!


Подай ръка и слей духът си с моя


и заедно да тръгнем към покоя!


Дъждът вали и отмива студената каменна плоча


всяка болка и всички сълзи!


Стоя сама и те чакам на нашето място…


Макар невидим,моля те при мене остани!


 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me