uFeel.me
Нашата гара
Автор: errante,  30 ноември 2011 г. в 22:54 ч.
прочити: 428

Любовта, сивооко момиче,

чипоносо, с лунички, без грим,

куфар вехт, бримка, бели сандали,

вестник вчерашен в скута държи.

Любовта, сивооко момиче,

по ръба на перона върви,

без да бърза, от джоба си вади,

спрял часовник със тънки стрелки.

Любовта, сивооко момиче,

с шал лилав, във мъглата стои.

Щом пристигнеш на нашата гара -

целуни ме и с теб ме вземи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me