uFeel.me
Нарисувай
Автор: nella_gold,  27 ноември 2012 г. в 06:57 ч.
прочити: 277
Нарисувай усмивка на устните ми -

от ония - разноцветно пъстрите,

и когато да те... целуна,

цветни мигове се разпръснат...

 

Нарисувай целувка на устните ми -

от ония - шоколадово вкусните.

И когато да ме... целунеш,

да не искам да те... пусна,

 

Нарисувай светулки в очите ми,

от ония - пожаро пламващи

И когато да те... погледна,

в страст да те изгоря, обично... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me