uFeel.me
Нарисувай ме
Автор: nella_gold,  7 декември 2009 г. в 22:25 ч.
прочити: 666
Нарисувай ми една сълза,
кристална и лъчиста...
Можеш ли?! Със четката едва,
но ако решиш - опитай.


Нарисувай утро в моите очи
и светлика дневен нарисувай.
Ако не можеш с четката все пак,
със думичка една опитай.


Нарисувай песента на славея,
след туй и звънките му трели.
Чуваш ли?! Как във мисълта
песента му носи се като феерия...


Нарисувай цветната дъга
след летен дъжд. И море
от нежност нарисувай ми.
Знам, че можеш, но дали?!


Нарисувай залеза след туй.
Слънцето припламнало у тебе.
Нарисувай, нарисувай ме и мен...
В делничното си платно ме нарисувай.


Нарисувай ми след туй звезди.
Посипи ми с техния прашец
косите. А в очите ми все още
ще горят малки пламъчета,цветни.

Аз съм само твоя миг щастлив...
Твоето утро, твоят ден чудесен.
А в ушите ти отново ще звучи
сладка нежност в славееви песни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me