uFeel.me
Нарисувай ме
Автор: Malita,  25 февруари 2009 г. в 03:00 ч.
прочити: 556

Нарисувай сълзата ми ти беззащитна -
тя разтапя се в твоите ръце.

Нарисувай душата ми, цветна и китна -
тя извира от моето сърце.

Нарисувай косите ми - разпилени къдрици,
добави от луната сребристото в тях.

Нарисувай лицето ми - бяло и нежно,
две очи тъмнооки, те гледат без свян.

Нарисувай снагата ми, сочна гръдта ми,
ти рисувай ме само, бои не пести...

Нарисувай ме цялата... не със четка,а с длани
претвори по плътта ми страстта,
всеки щрих да остави дълбока следа.

Нарисувай ме ти, нарисувай по памет,
всяка гънка от мен после жадно отпий.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me