uFeel.me
Нарисувай ме каквато ме обичаше
Автор: Irresistible,  4 април 2011 г. в 20:31 ч.
прочити: 195
\"Обичам те.\" - е, колко да е вярно - 
има някакви остатъци от чувства,

но си мисля - би било коварно

с теб да бъда, с тях да блудствам.



Размити спомени в сърцето ми се гонят,

любовта на руини прилича,

а виждам как очите ти ме молят,

но не съм момичето, което някога обича...



Запечатай някъде в душата си

образи на мен от миналото.

Помни как давах ти живота си,

а не как тръгнах си безмилостно.



Нарисувай ме каквато ме обичаше,

недей да мислиш днес каква съм!

Иди при тази, която те моли - \"Обичай ме!\",

недей да ѝ отвръщаш със сарказъм!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me