uFeel.me
Наредени думи от морето
Автор: tanq_mezeva,  8 август 2011 г. в 16:10 ч.
прочити: 708
Плаж, море, вълни, деца,
шум, прибой и слънце лятно.
Вятър - бриз, загар, мечта,
хоризонт до необятното.  

Чайки, полет, лодка, бряг,
пясък с влюбени желания.
Мъж, девойка, страст и смях,
погледи и заклинания.

Пламък, клада, ритъм, танц,
песен обична, желана.
Две тела, любовен транс,
сливане- души` в нирвана

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me