uFeel.me
Наранена
Автор: nina_89,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 412
Викам само теб
и търся твоите ръце.
Мисля си за теб и мен.
Искам теб.
Искам твоите ръце.
Но няма те.
Няма те до мен.

Идваш, идваш в съня ми
и ме молиш да ти простя.
Аз не искам да те слушам-
не искам да чувам вече твоят глас.

Казваш ми, че ме обичаш,
а само лъгал си ме ти.
Любил си мене
и още няколко жени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me