uFeel.me
Напразно
Автор: dolly,  15 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 454
Поискахме да върнем любовта.
Потърсихме отново тази вечер,
която беше пълна със мечти…
…Но вече бе отминала далече.

Поискахме да сътворим любов,
която да е с нас до края.
Но не успяхме. Защото никоя любов
за втори път не се повтаря.

Поискахме да съберем отново
нашите души. Но не можахме.
защото в тях отдавна
безразличие цари!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me