uFeel.me
Напразно е
Автор: ivosla,  13 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 396
Телефонът онемя от чакане...
Моля те, мисли за мен. Моля те!
Обичай ме!
Звънни ми...

***

Звън съзнанието ми погуби
- след този миг не съществувах
Във мрака картата изгубих
и без посока дълго плувах...

 

Но дим без огън аз съзрях,
и две души зад стъклена стена.
Стената беше между тях
и те живееха без топлина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me