uFeel.me
Направи ми пластелинови сълзички
Автор: galimira,  18 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 366

Направи ми пластелинови сълзички,

Залепи ги със лепило от луна.

И земята, и небето-нека всички

Нека видят колко много съм сама.

Наметни ме с плащ от недоверие.

Пръстена от въздух си вземи.

Черна котка си-като поверие

Пътя ми сто пъти пресечи.

Но сърцето ми ще топли като пясък,

Скрит във подлеза от някой луд,

Сбъднал своята мечта прекрасна

Запечатал лятото със студ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me