uFeel.me
Напиши ми!
Автор: Valens,  18 септември 2012 г. в 13:44 ч.
прочити: 382

Напиши ми, скъпи, напиши ми,

колко ме обичаш, напиши,

със ония, топлещите рими,

дето криеш в твоите очи.

 

С чистота на мартенско кокиче

и със огън от горящ вулкан

думички пиши, така различни,

като теб и мен в света голям.

 

Стих ми напиши - красив, вълшебен

като порива, във нас роден,

като билка, нека е целебен

и като целувка - съкровен.

 

Напиши ми, скъпи, напиши ми,

колко ме жадуваш, напиши.

После стиха, моля, не чети ми,

а по мен със устни разкажи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me